PERUKER

MLWigs jobbar med äkta hår i väldigt fin kvalite.
Stommen är nätt och handknuten och finns i olika storlekar, självklart kan vi också måttbeställa.
På toppen av perukens insida är ett hudliknande material som gör att inga knutar syns och det ser ut som din egna hårbotten.
Ofta är önskemålet att håret ska se ut precis som ditt egna, då är de det vi strävar efter. Har du kanske en bild på hur du skulle vilja se ut så jobbar vi efter den.
Målet är att du ska kunna
Sätta upp håret som vanligt
Leva som vanligt utan att känna dig obekväm
Se ut som vanligt eller kanske ha en ny look som får dig att känna dig snygg och bekväm.

Formen är viktig för att framhäva dig på bästa sätt, funktionen är viktigt för att leva som vanligt,
färgen för att se ut som du eller för att få en ny stil.

Har du kala fläckar tex pga operation eller strålning så gör vi en hårdel anpassad efter det. Du väljer om du vill fästa den med clips eller tape.
Lider du av ärftligt håravfall och är tunnhårig uppe på huvudet så gör vi en hårdel i din färg och längd, du kan då vid ditt besök passa på att klippa ditt egna hår och få hårdelen inklippt.

Har du bara små fläckar så kan det räcka med tape extensions och inklippning.

TILLBEHÖR

Skötselprodukter till peruken finns hos oss, det är väldigt vikigt att använda rätt typ av produkter till peruker och löshår, du får hjälp att välja hos oss.
Läs mer under skötselråd!

För att sköta om peruken sätter du den på ett perukhuvud, det kan du fästa med ett bordsstativ när du ska styla peruken så att det står stadigt.

Peruktape, det är inget måste att fästa peruken med tape men ibland kan det kännas extra tryggt, tex om du ska ha en uppsatt frisyr eller vid träning.

Ögonfransar och ögonbrynsskugga finns hos oss och du får hjälp att välja rätt och lära dig hur dem används.

Ett komplement till peruken är en enklare typ av mössa, här finns ett sortiment med tunna bekväma mössor, det är skönt att ha om man fryser på natten, ligger på sjukhus eller ha på sig när man badar/ tränar. Hos mig kan du också prova ut löshår till som du enkelt använder med en tunn nylontråd under mössan. Den kan du såklart använda för att fylla ut ditt egna hår.

Nästa år kommer vår egna kollektion med mössor och lösögonfransar att finnas här på hemsidan.

Tillbehör Peruker